keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Nukkekodin ulkoasun tuunaus



















Halusin ehdottomasti rappauksen nukkekotiini, kun kaikki perheeni omistamat nukkekotit ovat vain maalattu. ;) Pitkän etsiskelyn jälkeen löysin blogin, jossa omistaja oli rapannut talonsa  helpolla mannaryynirappauksella. Eli tuumasta toimeen!
















Eli näppituntumalla sekoittelin vettä, liimaa ja mannaryynejä. Aluksi sekoitus oli liian kiinteää, sitten vähän liian löysää mutta loppujen lopuksi siitä tuli ihan käyttökelpoista. Kun rappaus oli kuivunut parisen päivää oli maalauksen aika. Maalasin pinnan sitten kermanvalkoisella akryylimaalilla. 
Ikkunapuitteet ja ovi on sitten on käsitelty antiikkipetsillä ja lakattu myöhemmin.

Kivetykseen ostin sisustuskaupasta kivilajitelman, jotka sopivat hyvin värimaailmaan. :)













I plastered the walls with mixture of water, glue and grain. Then painted it with a creamy white paint. The trims of the windows and the door are treated with antiquing medium and varnished afterwards. With the the pebbles I was thinking of making a pavement.

Uusi alku!

Vanha nukkekoti on myyty!  Ja tässä pieni vihje siitä, mitä olen puuhannut tässä viimeaikoina.

Koska nukkekoti on vielä suunnitteluvaiheessa, siinä on vasta seinät nostettu pystyyn - eikä takaseinääkään vielä ole. Näin vain sain paremman käsityksen huoneista ja olen jo tosi paljon suunnitellutkin huoneita. 

Huonekalujakin on jo testailtu, miten sopivat paikoilleen.... :)

Pysykää kanavalla - lisää tulossa! :) :)

The old doll house is sold - and the planning of the new one is well on the way! Here's a little peek in what I've been doing lately.

Stay tuned - more to come!